РЕМОНТ БАНЯ И ТОАЛЕТНА

Ремонтът или довършителните работи при ново строителство в банята и тоалетната започва от начина по който искаме да изглеждат – проект, които ще Ви позволи да визуализирате своята мечтана баня и тоалетна.

 

 

 

Всички магазини предлагащи облицовка имат услуга , направа на проект. Използвайки услугата индивидуално проектиране Вашата баня, ще е уникална и неповторима, защото ще е направена по Ваш избор и идеи.

Ремонтните работи започват с разбиване на старите плочки и санитария и изхвърлянето на строителните отпадъци.

Изготвяне на индивидуална

На втори етап се изграждат нови Ел. и ВиК инсталации, прави се замазка за наклона на пода и изравнителна мазилка по стените. Отделно предвидете средства за самите ключове, контакти, вентилатор и осветителни тела. Подмяна на хоризонтален щранг ако се налага.

Трети етап е полагане на хидроизолацията, лепенето на плочките и фугирането. Монтажите на фризове, ъглови лайсни, обръщане около врата с фаянсови плочки, прагове и окачения таван се заплащат оделно. Самите плочки варират изключително много по отношение на цена и качество.

Последната част е монтаж на санитария, обзавеждането и почистване.

Така  времето за извършване на ремонта е до 12 дни.

 

За да разберете колко ще струва ремонта на вашата баня моля свържете се с нас, за да ви изготвим индивидуално предложение.