Вътрешно боядисване на жилищни входове

Опаковаме всичко, за да гарантираме чисто  изпълнение.

Услугата включва цялостно опаковане на подови настилки, врати, прозорци, ключове за осветление, лампи и друго. Цената на услугата се калкулира на етаж и включва всички необходими опаковъчни материали – хартиено тиксо, дебел и тънък покривен найлон.

Сваляне на стари бои и мазилки.

Услугата включва ръчно и/или машинно премахване на старият слой боя от тавани и/или стени. Старата постна боя (винервайс) е изключително нездрава основа за обработка и в повечето случаи е задължително да се свали преди да се полагат какъвто и да било вид шпакловъчни материали и бои. В цената на услугата влизат всички необходими шкурки и консумативи.

Грундиране с готов грунд.

Преди полагане на шпакловка е задължително да се грундира. Грундът заздравява основата и спомага за по-доброто сцепление между материалите. Услугата включва ръчно грундиране с включен контактен грунд.

Полагане на частична шпакловка.

Извършват частични корекции само на компрометираните места.  За такъв тип кърпежи и корекции цената на услугата с включени материали, се калкулира като процент от общата площ.

Полагане на ръчна или машинна гипсова шпакловка.

Цялостна гипсовата шпакловката се прави в случаите, когато дефектите по основата са твърде много и не е възможно да се направят само частични корекции. Услугата включва нанасяне на два слоя шпакловка с включени материали.

Полагане на ръчна или машинна фина шпакловка.

Предназначението на този вид шпакловка е постигане на гладко финишно покритие върху гипсови шпакловки и гипсокартон, като същевременно запълва фини пукнатини и драскотини. Полагането на фината шпакловка се извършва с готови пастообразни смеси. Крайния резултат е перфектно гладка основа, готова за грундиране и боядисване. Услугата включва нанасяне на два слоя фина шпакловка с включени материали.

Монтаж на ръбохранители.

Услугите се калкулират на линеен метър и включват всички необходими материали.

При желание от страна на клиента, ние сме готови да изготвим индивидуална оферта за вашия обект.